Londýn

LSI má vyše 40-ročnú skúsenosť úspešnej výučby jazykov. Škola LSI poskytuje perfektné prostredie pre výučbu, všetci učitelia sú trénovaní a kvalifikovaní s overenými vyučovacími schopnosťami, čo znamená, že každá lekcia bude mať pre vás zmysel a prinesie ďalší pokrok v štúdiu jazyka, ktorý ste si zvolili. Team LSI je pyšný na kvalitu svojich služieb – jeho snahou je čo najlepšie sa prispôsobiť vašim potrebám. Tento individuálny prístup je zreteľným prvkom starostlivosti o klientov.

Škola London Central sa nachádza priamo v srdci West End, v centre mesta. V jej blízkosti sa náchádza British Museum, University College London, obchodná ulica Oxford Street a moderná oblasť Soho. Vďaka výbornej polohe školy budete mať všetky atrakcie len na skok. Škola bola nedávno zmodernizovaná, k dispozícii je počítačová miestnosť s voľným prístupom na internet, študijné materiály, knižnica a študovňa. Náš spoločenský program a program na voľný čas zahŕňa prehliadky so sprievodcom, zlacnené hudobné a divadelné výlety, návštevu múzea a galérie, študentské párty a denný výlet do Oxfordu, Cambridge, Brighton alebo Stonehenge.

Škola v London Hampstead je priestorná a presvetlená budova, prekrásna záhrada a príjemná priateľská atmosféra sú ideálnym miestom pre štúdium. Školské študentské centrum ponúka voľný prístup na internet, programové vybavenie určené na samoštúdium, plne vybavené jazykové laboratórium. Nájdete tu aj školskú knižnicu, kde si môžete požičať kniky, kazety a CD.

London Central

Miesto kde nájdede nádherné galérie, prvotriedne múzeá, gurmánske reštaurácie, energické divadlá, históriu a nekonečnú zábavu. Či už navštívite Londýn prvýkrát alebo ste boli v Londýne už viackrát, vždy nájdete niečo nové, niečo iné, nepoznané a vzrušujúce miesta. Galérie a múzeá sú jedinečné a v niektorých je vstup zdarma. Obedujte v gurmánskych reštauráciách, poseďte si v príjemných kaviarňach, sledujte svet okolo seba a prechádzajte sa v nádherných parkoch.

London Hampstead

Hampstead je moderná časť Londýna, len 15 minút hromadnou dopravou od centra mesta. Táto časť je domovom mnohých spevákov, hercov, umelcov a spisovateľov, ktorých možno stretnúť v mnohých kluboch, butikoch a reštau-ráciách. Jeden z najväčších a najkrajších parkov, Hampstead Heath je vzdialený len pár minút chôdze.

Program Club 40+

V cene jazykového pobytu je zahrnutých 20 lekcií/ týždenne v spojenom kolektíve rôznych vekových kategórií. V poobedňajších hodinách sú naplánované 3 aktivity alebo exkurzie týždenne.

Hosťovská rodina

Účastníci jazykového pobytu sú ubytovaní vo vybraných hosťovských rodinách. Každá sa nachádza v pešej vzdialenosti od areálu školy (do 25 minút). V rodinách majú účastníci zabezpečenú stravu v polpenzii.  Zväčša sú ubytovaní v samostatných jednoposteľových izbách. Hosťovské rodiny umožňujú zdokonalovanie jazyka aj po vyučovacích hodinách a zároveň ponúkajú kultúrny zážitok autentickej anglickej rodiny.

*V prípade záujmu škola sprostredkováva ubytovanie aj v blízkych hoteloch alebo rezidenciách.

V cene jazykového pobytu sú zahrnuté rôzne aktivity a exkurzie na miesta ako sú múzeá, galérie, divadlá, záhrady, návšteva pivovarov a vinární, výlety a exkurzie do okolitých miest a mnohé ďalšie.

Vek: 40+

Program

Ubytovanie

týždeň

London Central 40+ Hosťovská rodina

jednoposteľová

polpenzia

575,-/666,-
London Hampstead 40+

Cena v GBP / EUR

 

** Ceny v GBP sú nemenné a ceny v EUR sú iba orientačné, presná suma bude prepočítaná na základe aktuálneho kurzu v deň vyhotovenia konečnej faktúry

* Cena bývania v rezidencii na vyžiadanie

 

V cene je zahrnuté:

  • 20 lekcií anglického jazyka / týždeň
  • učebné materiály
  • ubytovanie v hostiteľskej rodine
  • 3 exkurzie alebo výlety týždenne

V cene nie je zahrnuté:

  • letenka, asistencia
  • komplexné poistenie
  • vreckové
  • extra exkurzie a platené aktivity
  • sezónny príplatok za ubytovanie 17.6.-26.8.2018 – 25,-GBP
  • registračný poplatok 70,- GBP

Začiatok kurzov:

Prvý pondelok,  každý mesiac.

ONLINE PRIHLÁŠKA

ZÍSKAJTE BEZPLATNÚ PONUKU







    Fotogaléria

    Torquay International School

    50 +

    ZOBRAZIŤ KURZ

    The DEVON School of English

    50 +

    ZOBRAZIŤ KURZ

    Londýn

    40 +

    ZOBRAZIŤ KURZ

    Cambridge

    40 +

    ZOBRAZIŤ KURZ

    KONTAKTUJTE NÁS, RADI VÁM PORADÍME PRI VÝBERE KURZU

    ING. IVETA BETUŠOVÁ

    RIADITEĽKA / MAJITEĽKA

    +421 903 725 459

    Spoločnosť D&D Team, s.r.o. tento rok oslávi 29. výročie svojho vzniku. Od začiatku svojej činnosti sa špecializuje na organizovanie stredoškolských, jazykových a poznávacích pobytov v zahraničí.

    Dôležitou prioritou našej spoločnosti je individuálny prístup ku klientovi, malý priateľský kolektív a samozrejme kvalitne ponúkané služby. Budeme veľmi radi, keď sa dáte presvedčiť a využijete naše služby. S maximálnym úsilím sa postaráme o Vašu spokojnosť.

    S úctou

    Ing. Iveta Betušová a kolektív D&D Team

    Mgr. Slávka Barlíková

    Stredné školy / Jazykové pobyty

    +421 907 725 459

    Mgr. Vanda Hudáková

    Stredné školy

    +421 911 725 459

    Mgr. Veronika Lehotská

    Skupinové pobyty pre školy

    +421 940 604 599

    Ing. Janka Krnáčová

    Ekonomické oddelenie

    +421 2 6542 4300

    Mgr. Linda Opremčáková

    Stredné školy v Kanade / aktuálne na MD

    Bailey

    Recepčný / Zvonček

    D&D Team

    D&D Team, s.r.o
    Pod Rovnicami 37
    841 04 Bratislava
    +421 2 6542 4300

            

    NAPÍŠTE NÁM