Aberdeen

International House Aberdeen je malá jazyková škola s priateľskou atmosférou v Škótsku. Počas leta v nej študuje približne 70 študentov a učitelia si vždy nájdu čas na to, aby každého z nich spoznali, počúvali a pomohli pri zdokonaľovaní sa v anglickom jazyku. Počet študentov v jednej triede je 6-10, takže učitelia sa môžu dôkladne venovať každému z nich. Okrem jazyka budete mať možnosť spoznať aj britskú kultúru. Škola začala svoju činnosť v roku 2006 a jej študenti pochádzajú zo všetkých kútov sveta. V roku 2010 sa stala súčasťou International House World Organisation a taktiež je autorizovaným Cambridge exam centrom. Škola ponúka aj prípravné IELTS kurzy, ktoré sú populárne medzi študentmi, ktorí chcú študovať na britskej univerzite.

Aberdeen

Existuje veľa miest, kde by ste mohli študovať anglický jazyk, no žiadne z nich nie je ako Aberdeen v Škótsku. Nachádza sa na východnom pobreží Severného mora medzi riekami Don a Dee. Mesto sa pýši piesočnatými pobrežiami a starovekými hradmi, ktoré vytvárajú kontrast s jeho prosperujúcim kozmopolitným centrom. Keďže Aberdeen je domovom dvoch univerzít, nájdete v ňom všetko, čo sa dá očakávať v meste s vysokou študentskou populáciou – rušný nočný život, miesta na nakupovanie, kultúrne vyžitie. Ide o inšpiratívne mesto s priateľským prostredím, v ktorého uliciach sa vždy budete cítiť bezpečne.

General English

  • 15 lekcií týždenne
  • úroveň od A1 do C1
  • dĺžka kurzu minimálne 2 týždne
  • nástupný termín – každý pondelok počas celého roka

Počas tohto typu kurzu budete rozvíjať svoje komunikačné schopnosti v anglickom jazyku 3 hodiny denne. Vybudujete si slovnú zásobu, zlepšíte si gramatiku, precvičíte si počúvanie, rozprávanie, písanie i čítanie, naučíte sa hovoriť po anglicky ako osoba z Británie.

Intensive English

  • 21 lekcií týždenne
  • úroveň od A1+ do C1 (na IELTS od B1)
  • dĺžka kurzu minimálne 2 týždne
  • nástupný termín – každý pondelok počas celého roka

Počas tohto typu kurzu sa budete učiť anglický jazyk 3 hodiny denne (15 hodín týždenne). Navyše absolvujete aj ďalších 6 hodín týždenne jedným z nasledujúcich predmetov:                                 Natural English – Trénovanie hovorenej angličtiny pre každodenné praktické využitie s množstvom príležitostí na tréning, počas ktorého sa naučíte veľa aj o Spojenom kráľovstve. Žiadne testy, iba veľa trénovania.

IELTS – Tento prípravný predmet je pre študentov, ktorí chcú študovať na britskej univerzite. Naučia sa techniky, ktoré im pomôžu prejsť IELTS testami.

K dispozícii sú aj kurzy:

  • Pre-university Preparation course,
  • Cambridge Exams: PET/FCE/CAE/CPE,
  • English for 40+: English Language & Scottish Culture,
  • English for the Oil & Gas Industry,
  • English for Specific Purposes (energetický priemysel, obchodná komunikácia, letectvo, právo, financie a účtovníctvo, manažment a iné).

Hostiteľská rodina

Študenti majú možnosť bývať aj v miestnej hostiteľskej rodine. Ide o skvelý spôsob, ako si precvičovať angličtinu aj mimo školy a spoznať škótsky spôsob života. Možnosti stravovania:  polpenzia, raňajky alebo vlastná strava.

Rezidencia

Powis Place sa nachádza blízko centra mesta a môžu sa v nej ubytovať študenti od 18 rokov. Ponúka izby s vlastnou kúpeľňou a spoločnou kuchyňou a obývacou izbou v osemspálňových pohodlných bytoch. Rezidencia je skvelá pre študentov, ktorí sa chcú osamostatniť a bývať v priateľskom prostredí. Powis Place poskytuje práčovne, parkovacie miesta (za príplatok), ako aj bezplatný prístup na internet vo všetkých izbách a spoločných priestoroch. V každej izbe sa nachádza menšia dvojposteľ, skriňa na oblečenie, stôl, stolička, zrkadlo, nástenka a smetný kôš. V spoločných priestoroch sa nachádza kuchynský stôl so stoličkami, gauč, televízor, dva sporáky s rúrami na pečenie, dve chladničky s mrazničkami, dve mikrovlnné rúry, varná kanvica, vysávač a žehlička so žehliacou doskou. Vzdialenosť medzi rezidenciou a školou je 20 minút pešej chôdze.

Aktivity

Škola ponúka aj množstvo aktivít a exkurzií, ktoré môžete počas jazykového kurzu absolvovať. Medzi najpopulárnejšie z nich patria výlety do známych škótskych zámkov, prechádzky v meste i v prírode, takzvané „ceilidhs“ – tradičné škótske country tanečné párty, návštevy liehovarov, kde môžete vidieť, ako sa vyrába národný nápoj, ktorým je whisky, koncerty, návštevy múzeí, galérií či podnikov. Taktiež nechýba ani výlet k známemu jazeru Loch Ness.

Vek: od 16 rokov

Typ kurzu

2 týždne

3 týždne

4 týždne

extra týždeň

Standard 15L

470,-/545,- 680,-/785,- 890,-/1 030,- 210,-/245,-

Intensive 21L

570,-/660,- 830,-/960,- 1 090-/1 260,- 260,-/300,-

Cena v GBP/EUR

Ubytovanie

Typ izby

Strava

cena / týždeň

hostiteľská rodina

1-posteľová polpenzia 160,-/185,-
hostiteľská rodina 1-posteľová, en suite polpenzia 180,-/210,-

Cena v GBP/EUR*

Aktuálnu cenovú kalkuláciu vrátane všetkých poplatkov Vám zašleme na vyžiadanie.

Ceny v GBP sú nemenné.

Ceny v EUR sú iba orientačné. Presné ceny sú prepočítané na základe aktuálneho kurzu v deň vyhotovenia konečnej faktúry.

 

V cene je zahrnuté:

  • výučba podľa typu kurzu,
  • vstupný test, certifikát o absolvovaní kurzu,
  • registračný poplatok,
  • prístup na internet v škole,
  • učebné materiály Edinburgh.

 

V cene nie je zahrnuté:

  • administratívny poplatok za ubytovanie,
  • transfer z/na letisko,
  • letný sezónny poplatok,
  • letenky,
  • cestovné poistenie.

 

Termíny:

Kurzy začínajú v pondelok.

Príchod: nedeľa       Odchod: sobota

ZÍSKAJTE BEZPLATNÚ PONUKU







    Fotogaléria

    Ďalšie pobyty v ponuke

    Edinburgh pre náročných

    ZOBRAZIŤ KURZ

    Edinburgh

    ZOBRAZIŤ KURZ

    Aberdeen

    ZOBRAZIŤ KURZ

    Edinburgh – Kaplan

    16+

    ZOBRAZIŤ KURZ

    D&D Team

    D&D Team, s.r.o
    Pod Rovnicami 37
    841 04 Bratislava
    +421 2 6542 4300

            

    NAPÍŠTE NÁM